dissabte, 5 de gener del 2008

Currículum breu

Nascut en el si d'una família mataronina de músics, des de petit s'envolta de música, d'espectacle i de sensibilitat per les arts, cosa que li fa despertar l'interès per les disciplines artístiques. Després d'acabar el batxillerat artístic amb Matrícula d'Honor (2000), es llicencia en Història de l'Art a la Universitat de Barcelona (2006). Alhora, acaba el Grau Mitjà en l'especialitat de clarinet al Conservatori Superior de Música Municipal de Barcelona amb el professor Joan Devesa, obtenint Menció d'Honor (2004) i comença els estudis de Grau Superior de Música a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb Josep Fuster. És membre del quintet de corda i clarinet Klimt, amb qui destaca la seva actuació a la Sala de Cambra de l'Auditori de Barcelona (2007) i membre del quintet de vent Polissons, guanyadors del premi d'interpretació de música de cambra de Sant Joan de Vilatorrada (2007). Alhora fou clarinet primer a la Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat des del 2004 fins al 2007.
El 2008 presenta el seu projecte de final de carrera El Clarinetista Nàufrag, concert-espectacle que combina música, dansa i escena i pel que compongué una de les obres que el conformen. El mateix any toca com a concertino de la Banda Municipal de Lleida en el concurs internacional de bandes de música d’Interlaken, Suïssa.
Recentment, ha cursat estudis de perfeccionament a l'Acadèmia de les Arts de Praga (República Txeca) amb Vlastimil Mares i Jiri Hlavac, ha tocat en una producció de El Carnaval dels Animals de Saint-Saëns i s'ha incorporat a treballar com a clarinetista en un espectacle musical de la Companyia de Titelles de Lleida.
El febrer de 2009 ha estat finalista del concurs internacional de l'Orquestra Simfònica del YouTube.